Favágás közben ütötte meg az áram a kállósemjéni fiút

Megosztás

Egyelőre még tisztázatlanok a körülmények.

Még mindig nagyon keveset lehet tudni arról, hogyan érte súlyos áramütés a fiatal fiút. Csak annyi biztos, hogy Kállósemjén határában egy telepen fát vágtak és eközben történt a baleset. Simó Tibor, az Országos Rendőr-főkapitányság ügyeletvezetője az ATV Híradó stábjának elmondta, szombaton dél körül kaptak bejelentést arról, hogy Kállósemjénben egy telephelyen fakitermelési munkák végzése közben egy, a helyszínen tartózkodó gyermek megsérült, akit áramütés ért.

A helyiek az ATV híradójának azt mondták, az egészből csak azt vették észre, hogy hangos szirénázással érkeznek a rendőrök és a mentők. Azt, hogy mi történhetett a közeli telepen, nem tudták.

“Annyit láttam, hogy a mentő meg a rendőrség ment kifelé a TSZ-telepre. Elég sokáig ott voltak, 20-30 perc, de lehet, hogy több” – nyilatkozta Illés Mihályné.

A mentők egy esetkocsival érkeztek a sérült fiúhoz, akinek nem voltak életveszélyes sérülései.

Ménes Dávid, az Országos Mentőszolgálat regionális szóvivője úgy fogalmazott, hogy a mentők egy 15 éves gyermeket láttak el, aki súlyos áramütést szenvedett. Hozzátette, a helyszíni ellátás után súlyos, de stabil állapotban azonnal kórházba szállították.

A rendőrök az ügy körülményeit vizsgálják. Jelenleg ismeretlen tettes ellen, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt nyomoznak a nyíregyházi rendőrök.

Szöveg: ATV

Fotó: illusztráció

Kapcsolódó cikkek